Agroleaf Power – az igazi lombtrágya

Agroleaf Power - az igazi lombtrágya

Számos lombtrágyát kipróbáltunk már az uborkaültetvényekben, több kevesebb sikerrel. Most egy olyan lombtrágyacsaládot szeretnénk bemutatni, melynek valódi hatása van, ez az Agroleaf Power lombtrágyacsalád.

Előszeretettel használjuk az Amalgerolt az uborkásokban, csepegtetve és permetezve egyaránt, de tudnunk kell, hogy az amalgerol egy stresszcsökkentő készítmény, melynek nagyon jó hatásai vannak, amit már szerintünk mindenki tapasztalt.

Az amalgerollal párhuzamosan szükség van egy jó lombtrágyára, mellyel azokat a makro-, illetve mikroelemeket tudjuk pótolni, amelyeket a növény nem tud felvenni a talajból.

Hogy miért nem tudja? Mert valamilyen tényező gátolja. Gátolhatja például a kálcium (Ca) felvételt a túl magas, vagy túl alacsony hőmérséklet, ilyenkor nyúlhatunk hozzá az Agroleaf Power Ca-hoz, melynek összetétele 11+05+19+9CaO+Me+Biostimulátor, amley tartalmaz nitrogént (11), foszfort (5), káliumot (19), és egy magas dózisú kálciumot (9), emellett tartalmazza az összes agroleaf-re jellemző többi mikroelemet is: S, Fe, Cu, Mn, Zn, B, Mo.

Az Agroleaf Power legnagyobb előnye, hogy a gyors növényi reakciót követően hosszan tartó hatást biztosít. Ez az öntözőműtrágya a legtöbb leveles növénykultúra esetében biztonságosan használható, számos növényvédő szerrel jól keverhető.

A Az Agroleaf Power a legjobb választás arra, hogy átsegítsük a növényeket a kritikus fejlődési szakaszokon, csökkentsük a stresszhatást, növeljük a termőképességet, helyreállítsuk a tápanyag-egyensúlyt és megelőzzük a szemmel nem látható hiánytüneteket.

A termékcsaládból ami nekünk érdekes lehet, és használatuk ajánlott az uborkatermelők számára:

  • Agroleaf Power High N 31+11+11+ME+Biostimulátorok
  • Agroleaf Power High K 15+10+31+ME+Biostimulátorok
  • Agroleaf Power Total 20+20+20+ME+Biostimulátorok
  • Agroleaf Power Ca 11+05+19+9CaO+Me+Biostimulátorok

Az Agroleaf Power High N a nővény intenzív növekedésekor ajánlott, az Agroleaf Power Total 6-8 leveles kortól a tenyészidő végéig ajánlott, az Agroleaf Power High K virágzás kezdetétől ajánlott, Az Agroleaf Power Ca pedig kálcium pótlásra ajánlott stresszes időszakokban.

A lombtrágya használható bármely kultúrában, legyen az zöldség, vagy szántóföldi növény. Ajánlott dózisa 3-5 kg / ha. A mi esetünkben ajánlott dózisa 70-80 dkg / 100 liter víz.

A termék keverhető számos növényvédő szerrel, kivéve az erős rézkészítményekkel. Cuproxat-tal keverhető, ezt már leteszteltük.

Az Agroleaf Power készítmények 2 kg és 15 kg-os műanyag zsák kiszerelésben kaphatók.

Árak: 2 kg 70 lej, 15 kg 420 lej.

2017-ben teszteltük a terméket uborkában, paprikában és káposztában egyaránt.

Szólj hozzá!